hoofdfoto
Rachelb

Ik wil mijn werk publiceren in Columbus!

Je hebt net een mooie reis gemaakt of je reis staat nog voor de boeg. En je hebt prachtige foto’s of een superidee voor een verhaal voor Columbus. Wat nu ?

Ik ben op reis geweest en wil dat Columbus mijn werk publiceert. Kan dat?
In de regel werken wij alleen met professionele teams van journalisten en fotografen, die wij een opdracht geven voor een reportage over een bepaalde bestemming. Als je geen professionele fotograaf of journalist bent, dan heeft het geen zin om voorstellen en verhalen, hoe leuk ze soms ook kunnen uitpakken, aan te bieden.

Ik ben een professionele fotograaf of journalist. Hoe bied ik mijn werk aan?
Je kunt alleen werk aanbieden dat volledig is afgerond. Fotografen kunnen een reisreportage mailen, jouw website vermelden is dus niet genoeg. Ben je er 10 dagen geweest, dan willen we 20 beelden zien. Ben je er 20 dagen geweest, dan willen we 40 beelden zien. Aantal dagen maal twee dus en jouw beste selectie. Elk beeld mag niet hoger zijn dan 5 cm, 72 DPI. Schrijvers: lever een reisverhaal in de eerste persoon aan van circa 2000 woorden. Houd daarbij het Columbus-motto ‘reizen buiten de gebaande paden’ aan. Mail je fotoselectie of artikel naar info@columbusmagazine.nl.

Ben je amateur fotograaf of schrijver?
Neem eens een kijkje op columbustravel.nl/community. Deze website is een initiatief van Columbus en biedt
enthousiaste reizigers de mogelijkheid foto’s, tips en blogs te uploaden. Klik hier om je in te schrijven!